המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק: שמים בקערה קמח שמרים לפסח, סודה לשתייה ומלח, ומערבבים.
מוסיפים את השמן, הביצה והמים ומערבבים.
מקמחים משטח עבודה בקמח תפו"א.
מרדדים את הבצק לעלה דק בגודל התבנית. משמנים תבנית אפייה ומניחים מעל את עלה הבצק.
מורחים רוטב ומפזרים תוספות.
אופים בחום בינוני, עד שמשחים.
ניתן להמיר את הקמח לפסח בכוס קמח מצה או ב-1/4 1 כוסות קמח תפוחי אדמה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0