המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מכניסים לקערת מיקסר את תערובת מאפי השמרים. מוסיפים שמן זית, סוכר ומים. מתחילים בערבול.
כאשר החומרים מתחילים להתאחד מוסיפים את המלח. ממשיכים בערבול כ- 5 דקות.
משמנים את הידיים במעט שמן זית. יוצרים מהבצק כדור ומחזירים לקערה.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כ-45 דקות.
מרדדים את הבצק בעזרת מערוך.
מורחים רוטב עגבניות שאוהבים.
מפזרים אורגנו מיובש, כדורי מוצרלה, עגבניות שרי ורצועות בצל סגול.
אופים כ-15 דקות או עד שהפיצה מזהיבה בקצוות.
לפני ההגשה מוסיפים מעל עלי בזיליקום טריים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0