המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגלגלים את הבצק שהוצאנו מהשקית וחותכים לפי גודל התבנית.
משטחים את הבצק על התבנית.
מורחים קטשופ בעובי של 3 מ"מ עם כף על כל משטח הבצק.
מעל הקטשופ מפזרים את הירקות. *ניתן להמיר את הפטריות המשומרות בפטריות טריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מגרדים את הגבינה מעל במגררת גסה.
אופים אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0