המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים כמה יחידות מלוואח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים על כל מלוואח רסק או בקטשופ ואם רוצים מעט פפריקה. מניחים / מפזרים מעל גבינה צהובה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך רבע שעה, 1.כהפיצה מוכנה מפזרים אורגנו.
ניתן להוסיף זיתים, בצל, פטריות ובעצם כל מה שבא לכם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0