הכנת הבצק והתפחתו: מערבלים קמח ומלח במיקסר עם וו לישה. יוצקים שמן ומים תוך כדי לישה, ולשים 10 דק', עד לקבלת בצק חלק.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את הבצק לקערה, ומצפים אותו בשמן זית. מכסים ומתפיחים שעתיים עד להכפלת הנפח.
שלב 3
40 דקות
מניחים אבן שמוט או תבנית הפוכה בתחתית התנור. מחממים תנור לחום המקסימלי כ-40 דקות.
שלב 4
0 דקות
הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
0 דקות
מעצבים ואופים: חוצים את הבצק, ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בעובי 1/2 ס"מ וקוטר 30 ס"מ. מעבירים את הבצק לרשת פיצה, ומסירים את השוליים המיותרים. מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות (כ-2 כפיות בלבד).
שלב 6
7 דקות
אופים על האבן או התבנית 7 דקות, עד שהבצק מזהיב מעט.
שלב 7
7 דקות
מוציאים מהתנור ומורחים שוב מעט רוטב. מפזרים תוספות וגבינה ואופים עוד 7 דקות עד שהגבינה מבעבעת. מגישים מיד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
הכנת הבצק והתפחתו: מערבלים קמח ומלח במיקסר עם וו לישה. יוצקים שמן ומים תוך כדי לישה, ולשים 10 דק', עד לקבלת בצק חלק.
שלב 2
מתוך
7
מעבירים את הבצק לקערה, ומצפים אותו בשמן זית. מכסים ומתפיחים שעתיים עד להכפלת הנפח.
שלב 3
מתוך
7
מניחים אבן שמוט או תבנית הפוכה בתחתית התנור. מחממים תנור לחום המקסימלי כ-40 דקות.
שלב 4
מתוך
7
הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
7
מעצבים ואופים: חוצים את הבצק, ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בעובי 1/2 ס"מ וקוטר 30 ס"מ. מעבירים את הבצק לרשת פיצה, ומסירים את השוליים המיותרים. מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות (כ-2 כפיות בלבד).
שלב 6
מתוך
7
אופים על האבן או התבנית 7 דקות, עד שהבצק מזהיב מעט.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים מהתנור ומורחים שוב מעט רוטב. מפזרים תוספות וגבינה ואופים עוד 7 דקות עד שהגבינה מבעבעת. מגישים מיד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0