מכינים רוטב פיקנטי: מערבבים רוטב עגבניות פרפקטו עם פלפל שאטה.
שלב 2
5 דקות
מכינים את החצילים: מטגנים קוביות חציל בשמן עמוק עד שהן מזהיבות, מעבירים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת. מפזרים על החצילים מלח גס ומערבבים בעדינות סמוך להגשה.
שלב 3
1 דקות
מרכיבים את הפיצה ואופים: מחממים תנור ל- 240 מעלות.
שלב 4
5 דקות
מורחים את הרוטב על הבצק ומפזרים עליו מוצרלה ואת קוביות החציל.
שלב 5
9 דקות
אופים בתנור רגיל 8-9 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.
שלב 6
5 דקות
מניחים את רבעי הביצה הקשה ועלי ארוגולה על הפיצה המוכנה ומטפטפים למעלה מעט טחינה.
שלב 7
1 דקות
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה.
מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
שלב 1
מתוך
7
מכינים רוטב פיקנטי: מערבבים רוטב עגבניות פרפקטו עם פלפל שאטה.
שלב 2
מתוך
7
מכינים את החצילים: מטגנים קוביות חציל בשמן עמוק עד שהן מזהיבות, מעבירים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת. מפזרים על החצילים מלח גס ומערבבים בעדינות סמוך להגשה.
שלב 3
מתוך
7
מרכיבים את הפיצה ואופים: מחממים תנור ל- 240 מעלות.
שלב 4
מתוך
7
מורחים את הרוטב על הבצק ומפזרים עליו מוצרלה ואת קוביות החציל.
שלב 5
מתוך
7
אופים בתנור רגיל 8-9 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.
שלב 6
מתוך
7
מניחים את רבעי הביצה הקשה ועלי ארוגולה על הפיצה המוכנה ומטפטפים למעלה מעט טחינה.
שלב 7
מתוך
7
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה.
מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0