המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים רוטב פיקנטי: מערבבים רוטב עגבניות פרפקטו עם פלפל שאטה.
מכינים את החצילים: מטגנים קוביות חציל בשמן עמוק עד שהן מזהיבות, מעבירים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת. מפזרים על החצילים מלח גס ומערבבים בעדינות סמוך להגשה.
מרכיבים את הפיצה ואופים: מחממים תנור ל- 240 מעלות.
מורחים את הרוטב על הבצק ומפזרים עליו מוצרלה ואת קוביות החציל.
אופים בתנור רגיל 8-9 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.
מניחים את רבעי הביצה הקשה ועלי ארוגולה על הפיצה המוכנה ומטפטפים למעלה מעט טחינה.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0