המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את השמרים לערבב עם המים הפושרים. להוסיף קמח, ביצה ומעט מלח וללוש לבצק אחיד ורך מאוד כמו ספוג. לעטוף אותו בשקית ולהשהות לתפיחה 20 דקות. כן, כן, קראתם נכון.
בזמן התפיחה להכין את הרוטב: לבשל הכל יחד בלהבה נמוכה עד שמתבשלות העגבניות כמו סלט מטבוחה.
את הבצק לחלק לתבניות משומנות של תנור (מספר התבניות לפי לפי גודל התבניות), לשטח את הבצק ומעל את רוטב העגבניות ומעל גבינה צהובה כמובן.
אני הוספתי תירס, טונה וזיתים ולתנור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0