את השמרים לערבב עם המים הפושרים. להוסיף קמח, ביצה ומעט מלח וללוש לבצק אחיד ורך מאוד כמו ספוג. לעטוף אותו בשקית ולהשהות לתפיחה 20 דקות. כן, כן, קראתם נכון.
שלב 2
0 דקות
בזמן התפיחה להכין את הרוטב: לבשל הכל יחד בלהבה נמוכה עד שמתבשלות העגבניות כמו סלט מטבוחה.
שלב 3
0 דקות
את הבצק לחלק לתבניות משומנות של תנור (מספר התבניות לפי לפי גודל התבניות), לשטח את הבצק ומעל את רוטב העגבניות ומעל גבינה צהובה כמובן.
שלב 4
0 דקות
אני הוספתי תירס, טונה וזיתים ולתנור.
שלב 1
מתוך
4
את השמרים לערבב עם המים הפושרים. להוסיף קמח, ביצה ומעט מלח וללוש לבצק אחיד ורך מאוד כמו ספוג. לעטוף אותו בשקית ולהשהות לתפיחה 20 דקות. כן, כן, קראתם נכון.
שלב 2
מתוך
4
בזמן התפיחה להכין את הרוטב: לבשל הכל יחד בלהבה נמוכה עד שמתבשלות העגבניות כמו סלט מטבוחה.
שלב 3
מתוך
4
את הבצק לחלק לתבניות משומנות של תנור (מספר התבניות לפי לפי גודל התבניות), לשטח את הבצק ומעל את רוטב העגבניות ומעל גבינה צהובה כמובן.
שלב 4
מתוך
4
אני הוספתי תירס, טונה וזיתים ולתנור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0