המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים במעבד מזון את כל המצרכים לבצק. מערבבים כ- 30 שניות.
מניחים את התערובת על משטח מקומח ולשים לכדור.
יש להניח את הכדור בקערה ולעטוף אותה במגבת לכ-9 שעות בטמפרטורת החדר. לכן כדאי להכין את הבצק לילה לפני, הוא נשמר לעוד 18 שעות בחוץ.
מרדדים את הכדור לבצק דק או עבה תלוי מה שאוהבים.
מכינים רוטב עגבניות בצד: רסק עגבניות חצי כוס מים רותחים, בזיליקום, מלח, פלפל ומעט סוכר.
מורחים את הבצק ברוטב ומעל מפזרים פתיתי גבינה צהובה או מוצרלה ומעל מניחים חתיכות אננס מקופסת שימורים.
מניחים את הפיצה על משטח רשת. אם אין, על תבנית מתאימה מעל נייר אפייה, ולתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות ל-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0