המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים במיקסר ולשים עשר דקות.
מתפיחים כשעה.
להכנת הרוטב- מטגנים את הבצל והשום בשמן זית.
מוסיפים את העגבניות והתבלינים, מתבלים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מניחים בצד שהרוטב יתקרר.
מרדדים את הבצק לעלה עגול בעובי של ס"מ.
מורחים את רוטב העגבניות.
שמים מעל את הנקניק הפרוס.
מקשטים בבצל ירוק קצוץ ובזיתים שחורים.
מזלפים שמן זית מעל.
אופים בחום של 200 מעלות כ15 דקות בחלק התחתון של התנור או על אבן שמוט שחוממה מראש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0