המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לפני ל-180 מעלות.
לוקחים את הפיתה, וחותכים מסביב שכך יהיו 2 חתיכות של פיתה, כשהבפנים כלפי מעלה.
לוקחים את העגבנייה המגורדת בצלחת, ושמים אורגנו, מלח וסחוג לפי הטעם.
לוקחים כף, ומורחים את הרוטב שנוצר על חצאי הפיתות בנדיבות.
מוסיפים תוספות לבחירתכם: תירס, בצל, פטריות או טונה, ושמים מעל רוטב העגבניות.
מפזרים מעל גבינה צהובה.
אופים בתנור למשך כ-20 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0