המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבלים קמח ומלח במיקסר עם וו לישה.
יוצקים שמן ומים תוך כדי לישה ולשים 10 דקות עד קבלת בצק חלק.
מעבירים את הבצק לקערה ומצפים אותו בשמן זית.
מכסים ומתפיחים שעתיים להכפלת הנפח.
מחממים תנור לחום מקסימלי. מניחים בתחתית התנור אבן או תבנית הפוכה.
מערבבים את צנצנת הרוטב עם כפית אורגנו.
מחלקים את הבצק לשני חלקים, מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בעובי 0.5 ס"מ וקוטר 30 ס"מ.
מעבירים את הבצק לרשת פיצה (אם יש) ומסירים את השוליים המיותרים.
מורחים רבע מכמות רוטב העגבניות על כל פיצה.
אופים על האבן או על התבנית 5-7 דקות, עד שהבצק מזהיב מעט.
מוציאים את 2 הפיצות ומורחים עליהן את הרוטב הנותר.
מפזרים גבינה ואופים עוד 5-7 דקות עד שהגבינה מבעבעת.
מגישים מיד עם תוספת עלי בזיליקום מעל. *הכמות מספיקה ל-2 מגשים בקוטר 30 ס"מ
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0