המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הקמח, השמן, הסוכר, המלח והשמרים בקערה ומערבבים. מוסיפים את המים הפושרים בהדרגה תוך כדי לישת הבצק עד אשר הבצק הופך לחלק, רך ואחיד.
מכסים את הבצק בעזרת מגבת, מניחים במקום יחסית חמים בבית ומתפיחים כ-50 דקות.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את שיני השום הקצוצות וממתינים כדקה נוספת.
מוסיפים את העגבניות, הרסק, המלח והפלפל ותוך כדי בחישה מוסיפים את המים בהדרגה.
מחלקים את הבצק לשתי תבניות מקומחות שונות ומרדדים אותו על כל התבנית.
מוסיפים את רוטב העגבניות שהכנו על הבצק.
מוסיפים את הגבינות ושאר התוספות שאוהבים. *ניתן להמיר את הגבינה הצהובה במוצרלה מגוררת באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
ממתינים 15 דקות לתפיחה קלה נוספת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0