המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה לשים את כל החומרים היבשים כולל התבלינים, ולערבב.
להוסיף את השמן ולערבב .
להרתיח את המים, להוסיף לקערה ולערבב היטב
להקציף ידני את הביצים (חלבון+חלמון) כמה דקות.
אחרי הקצפת הביצים להוסיף לתערובת ולערבב עד שהכל הופך לעיסה.
לקמח בקמח תפו"א משטח עבודה.
בידיים רטובות לאסוף את העיסה מהקערה ולהניח מעל משטח העבודה המקומח.
בעזרת הידיים לשטח מעט את העיסה.
לפזר עוד קמח תפו"א מעל העיסה ועם מערוך לפתוח עלה דק.
לשמן תבנית אפייה ולהניח מעל את העלה בצק.
למרוח מעל כמו בפיצה רגילה, קודם רוטב פיצה ואחר כך את כל התוספות שאוהבים.
לאפות בחום 200 מעלות (אפשר בטורבו) עד להשחמה בערך 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0