המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ניתן להכין את הפיצה עם הבתק שבמתכון או להשתמש בבצק פריך קנוי.
לשים במיקסר את כל מרכיבי הבצק – סוכר, שמרים, קמח, מים, חמאה ומלח, לבצק גמיש ואחיד ומניחים בקערה מכוסה להתפחה של שעה.
לאחר שעה לשים את הבצק על משח מקומח ומחלקים לשני חלקים האחד גדול יותר מהשני (3/4 +1/4).
משמנים בחמאה תבנית קפיצים בקוטר 24 ס"מ ומפזרים סולת, מנערים עודפים.
מרדדים את החלק הגדול של הבצק ומצמידים היטב לתבנית ולדפנות שלה. מרדדים את החלק השני של הבצק לעלה דק מאוד ובקוטר התבנית.
מניחים 3 כפות רוטב על הבצק שבתבנית ומפזרים מתערובת הגבינות. מניחים את עלה הבצק השני ויוצרים חתכי אוורור בעזרת קצה הסכין.
יוצקים את צנצנת הרוטב לתבנית לקערה ומערבבים עם הגבינות. מעבירים את הרוטב לתבנית ומפזרים מעל גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כ-40 דקות.
לפני שפורסים מצננים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0