המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק - מים קמח בקערת המיקסר ומערבבים לתוכו את השמרים.
מוסיפים מים, שמן זית ודבש ומעבדים עד לקבלת בצק.
מוסיפים מלח ומעבדים עוד 10 דקות עד לקבלת בצק חלק ומבריק.
מכסים ומתפיחים את הבצק, עד שהוא מכפיל את נפחו.
להכנת הרוטב - מטגנים בשמן זית את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, מים ותבלינים ומערבבים היטב.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות.
מחממים תנור לחום מקסימלי (250 מעלות).
מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים כל חלק לעובי 0.5 ס"מ על משטח מקומח.
מעבירים לתבנית מקומחת (אני שמתי בתבנית של תנור עם נייר אפייה), מורחים רוטב עגבניות, מוצרלה ותוספות לפי בחירה.
אופים בתנור כ-10 דקות עד שהבצק משחים בשוליים וגם בתחתית והגבינה זהובה ומבעבעת.
חותכים למנות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0