המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הרוטב ומעבירים למחבת. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל כדקה נוספת. מצננים היטב לפני שמורחים על הבצק.
מערבבים היטב את המים והסוכר עם שליש מכמות הקמח. משהים כ -10 דקות.
מוסיפים את יתר החומרים ולשים במשך כ-5 דקות. (כדי שיהיה נוח ללוש ניתן לאבק עם מעט קמח מידי פעם). להשהות כ -10 דקות וללוש קלות. [השהייה]ולהשהות כ- 20 דקות . ליצור 2 כדורים. [השהייה]
מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
מרדדים את הבצק לעובי של כחצי סנטימטר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מורחים את רוטב העגבניות מפזרים את גבינת המוצרלה ומעליה את הזיתים, הפטריות והפלפל הירוק.
מעבירים לתנור בשליש התחתון של התנור.
אופים במשך כ-15 דקות או עד שהגבינה מבעבעת ושולי הבצק משחימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0