המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לסנן את השעועית השחורה ממי ההשריה, לשטוף ולסנן.
מניחים בסיר שעועית, בשר בקר, עלי דפנה ומים לכיסוי השעועית, ומבשלים כ-180 דקות.
הכנת הסלסה: מחממים במחבת שמן זית ומטגנים בו בצל קצוץ עד הזהבה.
מוסיפים קבנוסים, עגבניה קצוצה ,ביצים קשות חתוכות גס, קצת פרורי לחם, קצת פטרוזיליה וקצת כוסברה.
מועכים 2 כפות מתבשיל השעועית, מחזירים לסיר ומוסיפים את הסלסה.
מתבלים במלח ,פלפל שחור וקצת טבסקו, וממשיכים לבשל עוד 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0