המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות.
מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, מרדדים כל חלק, מורחים מעליו רוטב, זיתים וגבינות, ומגלגלים לרולדה.
פורסים, מסדרים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות, למשך 30 דק'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0