המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את תפוחי האדמה במים או במיקרוגל עד שהם מתרככים.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מטגנים את הבצל על אש נמוכה, עד שהוא מקבל צבע זהוב עמוק.
כשתפוחי האדמה רכים מועכים אותם למחית גסה, מוסיפיםפ את הבצל המטוגן ועוד שמן זית ומערבבים היטב.
מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0