המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד אשר הם רכים.
לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, יש לסנן את הנוזלים היטב.
להחזיר את תפוחי האדמה המסוננים לסיר ולהניח על הגז למשך כדקה (לאידוי יתר הנוזלים שנשארו).
לאחר מכן יש למעוך את תפוחי האדמה היטב עד לקבלת מרקם פירה.
לחמם את רבע כוס החלב עם החמאה, עד שהחמאה נמסה והחלב חם.
יוצקים את תערובת החלב ומקפלים עד קבלת פירה אחיד. מקפידים לא לערבב יותר מידי כדי שהפירה יישאר אוורירי.
להוסיף מלח לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0