המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הדג לנתחים ארוכים ומעט בשרניים ומתבלים במלח ובפלפל.
טורפים את הביצה בצלחת עמוקה רחבה.
מניחים בצלחת עמוקה רחבה אחרת את הקורנפלור ובצלחת נוספת את קמח המצה.
מצפים את הדג בעדינות בשכבה דקיקה של קורנפלור, אחר-כך בביצה הטרופה ולבסוף בקמח המצה.
מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הדג מ-2 הצדדים עד הזהבה.
מכינים את האיולי: קוצצים גס את האנשובי, צלפים וטרגון ומערבבים עם מיונז ושמן זית.
מגישים את הדג עם הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0