המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פותחים את הפיתה, ומורחים בתוכה חומוס.
פורסים את הביצה הקשה בעזרת פורס ביצים, או סכין.
מפזרים את פרוסות הביצה בתוך הפיתה.
מכניסים גם את פרוסות החציל המטוגן, ומפזרים על הכל קוביות של מלפפון חמוץ. מהדקים היטב, ואורזים לבית הספר בניילון נצמד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0