מכינים את המרינדה להשריית חזה העוף: מוסיפים לקערה שמן זית, 2 כפות ברביקיו של אסם, כף ספייסי איולי של אסם, 1 כף דבש גדושה, מעט מלח ומערבבים היטב, מוסיפים את חתיכות חזה העוף מכסים ומכניסים למקרר (אפשר גם ללילה).
שלב 2
5 דקות
לציפוי הפיתה: לכלי רחב מוסיפים את פירורי הלחם, השומשום, הפלפל המלח אבקת המרק (לא חובה אך רצוי), והפפריקה האדומה המתוקה ומערבבים. לכלי רחב אחר (עם מעט עומק) מוסיפים 2 ביצים, כף חרדל, כף קטשופ, כף ספייסי איולי, חצי כפית מלח ומערבבים היטב!
שלב 3
10 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. טובלים את הפיתה בתערובת הביצים ועוטפים אותה היטב, מעבירים לפירורי הלחם וחוזרים על הפעולה עוד פעם לקבלת ציפוי כפול (לא חייב אבל עדיף לדעתי), מוסיפים את הפיתה לטיגון בשמן עמוק וחם (לפחות 170 מעלות) ומטגנים כמו שניצל, מוציאים לרשת צינון.
שלב 4
10 דקות
במחבת פסים מטגנים את חתיכות חזה העוף עד להזהבה ומוציאים.
שלב 5
10 דקות
מרכיבים את הפיתה, מוסיפים גוואקמולי, סלסלת עגבניות חריפה, את חתיכות חזה העוף, צ'יפס ועוד קצת ספייסי איולי וספייסי שום של אסם.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את המרינדה להשריית חזה העוף: מוסיפים לקערה שמן זית, 2 כפות ברביקיו של אסם, כף ספייסי איולי של אסם, 1 כף דבש גדושה, מעט מלח ומערבבים היטב, מוסיפים את חתיכות חזה העוף מכסים ומכניסים למקרר (אפשר גם ללילה).
שלב 2
מתוך
5
לציפוי הפיתה: לכלי רחב מוסיפים את פירורי הלחם, השומשום, הפלפל המלח אבקת המרק (לא חובה אך רצוי), והפפריקה האדומה המתוקה ומערבבים. לכלי רחב אחר (עם מעט עומק) מוסיפים 2 ביצים, כף חרדל, כף קטשופ, כף ספייסי איולי, חצי כפית מלח ומערבבים היטב!
שלב 3
מתוך
5
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. טובלים את הפיתה בתערובת הביצים ועוטפים אותה היטב, מעבירים לפירורי הלחם וחוזרים על הפעולה עוד פעם לקבלת ציפוי כפול (לא חייב אבל עדיף לדעתי), מוסיפים את הפיתה לטיגון בשמן עמוק וחם (לפחות 170 מעלות) ומטגנים כמו שניצל, מוציאים לרשת צינון.
שלב 4
מתוך
5
במחבת פסים מטגנים את חתיכות חזה העוף עד להזהבה ומוציאים.
שלב 5
מתוך
5
מרכיבים את הפיתה, מוסיפים גוואקמולי, סלסלת עגבניות חריפה, את חתיכות חזה העוף, צ'יפס ועוד קצת ספייסי איולי וספייסי שום של אסם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0