המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.
לתת לבצק לנוח כ-10 דקות, לאחר מכן לחתוך ממנו 10 עיגולים.
לרדד לפיתות בינונית לתת לבצק שוב לתפוח.
בנתיים לחמם מחבת שתיהיה חמה מאוד. להניח את הפיתה על המחבת כשהבצד שהיה מונח על השולחן כלפי מטה. לטגן כל צד 2-3 דקות הפיתה מתנפחת.
לשים את הפיתות המוכנות בצלחת ולכסות עם מגבת שישמרו על החום!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0