המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל החומרים מלבד הפיתות לעיסה אחידה.
לחצות את הפיתות לשניי חצאים שטוחים ועגולים, למרוח כל פיתה בתערובת.
לצלות אותה על הגחלים (או בתנור) בזמן שעושים בשר על האש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0