המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר למעט המלח. לשים 7 דקות.
מוסיפים את כפית המלח ולשים כ-2 דקות נוספות.
לשמן ידיים ולעטוף את הבצק עם הידיים המשומנות. לכסות את הקערה בניילון נצמד ולתת לבצק לתפוח 60 דקות.
קורצים מהבצק 20 כדורים. פותחים כל כדור עם מערוך לפיתה.
מכינים קערה עם מים וקערה עם שומשום.
טובלים במים ואחר כך בשומשום משני צדדי הפיתה.
אפשר לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כמספר דקות או בסיר פלא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0