המתכון הזה נוצר עבור 50 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את גרגירי החומוס תוך שטיפה במים זורמים.
שוטפים היטב את הירק.
טוחנים במעבד מזון את גרגירי החומוס ולאחר מכן מוסיפים פטרוזיליה, כוסברה ושיני שום.
ממשיכים לטחון כדקה וחצי ומוסיפים את שאר המרכיבים.
במקביל בסיר רחב מחממים שמן לטיגון לחום בינוני.
מהתערובת שנוצרה יוצרים כדור בעזרת כף ומכשיר להכנת כדורים.
מכניסים לשמן עמוק בטמפרטורה של 150 מעלות עד להזהבה.
מוציאים את כדור הפלאפל בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
לבצע בדיקת טעמים - להוסיף תבלינים במידת הצורך.
להמשיך לטגן את שאר הכדורים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0