המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים ומסננים את גרגירי החומוס ומכניסים למעבד מזון, יחד עם השום, הבצל והתבלינים. מעבדים עד לקבלת מרקם משחתי גס ולח. אם צריך מוסיפים קצת מים.
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. כדאי לטעום את התערובת אל תבהלו, הטעם צריך להיות עז יותר מהתוצאה הסופית.
מכסים ומניחים בצד ל-30-60 דקות.
מחממים שמן עמוק (צריך להיות חם אבל לא רותח).
מוסיפים את הסודה לשתייה ומערבבים היטב.
יוצרים כדורים ומטגנים בשמן הרותח.
מערבבים את הטחינה עם שאר הירקות, מיץ לימון המלח ושהמן זית ומסדרים על גבי טורטיה.
מסדרים מעל כדורי פאלפל מגלגלים לרול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0