שוטפים ומסננים את גרגירי החומוס ומכניסים למעבד מזון, עם השום, הבצל והתבלינים (אם יש לכם מטחנת בשר, אז עדיף להשתמש בה ואפשר לוותר על כל הלחם או על חלקו). מעבדים עד לקבלת מרקם משחתי גס ולח. אם צריך מוסיפים קצת מים.
שלב 2
0 דקות
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים, ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
כדאי לטעום את התערובת. אל תיבהלו, הטעם צריך להיות עז יותר מהתוצאה הסופית.
שלב 4
0 דקות
מכסים, ומניחים בצד (הכי טוב במקרר) לחצי שעה עד שעה.
שלב 5
0 דקות
מחממים שמן עמוק (צריך להיות חם אבל לא רותח).
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הסודה לשתייה לתערובת הקרה, ומערבבים היטב.
שלב 7
0 דקות
צרים כ-25 כדורים, ומטגנים עד לקבלת צבע של פלאפל.
שלב 8
0 דקות
בכל מקרה התחילו מטיגון של קציצה אחת, טגנו, תטעמו ותקנו את התערובת לפי צורך.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
שוטפים ומסננים את גרגירי החומוס ומכניסים למעבד מזון, עם השום, הבצל והתבלינים (אם יש לכם מטחנת בשר, אז עדיף להשתמש בה ואפשר לוותר על כל הלחם או על חלקו). מעבדים עד לקבלת מרקם משחתי גס ולח. אם צריך מוסיפים קצת מים.
שלב 2
מתוך
8
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים, ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
8
כדאי לטעום את התערובת. אל תיבהלו, הטעם צריך להיות עז יותר מהתוצאה הסופית.
שלב 4
מתוך
8
מכסים, ומניחים בצד (הכי טוב במקרר) לחצי שעה עד שעה.
שלב 5
מתוך
8
מחממים שמן עמוק (צריך להיות חם אבל לא רותח).
שלב 6
מתוך
8
מוסיפים את הסודה לשתייה לתערובת הקרה, ומערבבים היטב.
שלב 7
מתוך
8
צרים כ-25 כדורים, ומטגנים עד לקבלת צבע של פלאפל.
שלב 8
מתוך
8
בכל מקרה התחילו מטיגון של קציצה אחת, טגנו, תטעמו ותקנו את התערובת לפי צורך.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0