המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את התערובת לפלאפל לפי ההוראות שעל האריזה.
משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא למשך שלוש שעות או עד שהתערובת קפואה.
מוציאים מהתבנית, חותכים לאצבעות ומטגנים במחבת בכמות שמן מספקת עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
להכנת הטחינה הירוקה: טוחנים את הטחינה, שום, דבש, פטרוזיליה ומלח ופלפל שחור לפי הטעם, לבלילה חלקה. מגישים יחד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0