המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל עד תחילת הזהבה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים לקערה ומצננים לטמפ' החדר.
לשים את כל חומרי הבצק עד קבלת בתק אחיד, גמיש ומבריק.
מכסים ומשהים להתפחה של כ-60 דקות במקום חמים.
מחלקים את הבצק ל- 20 חלקים. מכינם כדור מכל חלק ומשהים להתפחה כ-20 דקות.
יוצרים גומה בכל כדור, מרחיבים אותו מעט, ושמים כף גדושה מהמלית (שצוננה לטמפ' החדר) סוגרים לכדור חלק ומפזרים מלח גס.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מקפידים להניח את הלחמניות במרחק של כמה ס"מ ולהשאיר מקום לתפיחה.
אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0