המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הממולאים: חוצים את הפלפלים לאורכם ומסירים מהם את החרצנים והחלק הלבן החריף.
הכנת המילוי: מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה.
ממלאים את חצאי הפלפלים בתערובת ומהדקים מעט.
מטגנים בשמן עמוק עד שהם מזהיבים.
הכנת הרוטב: מניחים בווק 2 כפות שמן. מטגנים את השום והג'ינג'ר, תוך ערבוב, כדקה. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
מכניסים את הפלפלים, מכסים ומבשלים יחד דקה.
מגישים עם אורז לבן ומפזרים מעל עלי כוסברה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0