לשים בקערה את הבשר, האורז השטוף, רבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית תבלין לקציצות, רבע כוס שמן וחצי כוס מים ולערבב היטב עד קבלת עיסה קלילה.
שלב 2
0 דקות
למלא את הפלפלים עד 3/4 מהגובה שלהם ולסגור אותם עם פרוסת עגבניה.
שלב 3
0 דקות
לטגן בסיר רחב את הבצל עד שהוא הופך לשקוף.
שלב 4
0 דקות
להוסיף כוס מים ואת כל התבלינים כולל רסק העגבניות, לערבב ולהניח את הפלפלים בשכיבה. לא לפחד גם אם יכנסו מים פנימה, זה בסדר גמור. לכסות את הפלפלים במים ולהביא לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
להנמיך את הלהבה ולבשל על אש בינונית 60 דקות.
שלב 6
0 דקות
אם רוצים לאפות בתנור, אפשר להוסיף שתי כוסות מים, לכסות היטב בנייר כסף ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות ל- 45 דקות.
שלב 7
0 דקות
להוריד את נייר הכסף ולהשאיר 10 דקות נוספות.
שלב 1
מתוך
7
לשים בקערה את הבשר, האורז השטוף, רבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית תבלין לקציצות, רבע כוס שמן וחצי כוס מים ולערבב היטב עד קבלת עיסה קלילה.
שלב 2
מתוך
7
למלא את הפלפלים עד 3/4 מהגובה שלהם ולסגור אותם עם פרוסת עגבניה.
שלב 3
מתוך
7
לטגן בסיר רחב את הבצל עד שהוא הופך לשקוף.
שלב 4
מתוך
7
להוסיף כוס מים ואת כל התבלינים כולל רסק העגבניות, לערבב ולהניח את הפלפלים בשכיבה. לא לפחד גם אם יכנסו מים פנימה, זה בסדר גמור. לכסות את הפלפלים במים ולהביא לרתיחה.
שלב 5
מתוך
7
להנמיך את הלהבה ולבשל על אש בינונית 60 דקות.
שלב 6
מתוך
7
אם רוצים לאפות בתנור, אפשר להוסיף שתי כוסות מים, לכסות היטב בנייר כסף ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות ל- 45 דקות.
שלב 7
מתוך
7
להוריד את נייר הכסף ולהשאיר 10 דקות נוספות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0