המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים כל פלפל בחלקו העליון ומרוקנים אותם מגרעינים.
מערבבים את העוף הטחון עם הפתיתים, הבצל, הפטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם ורוטב הבסיס, וממלאים את הפלפלים.
מערבבים בסיר רחב את חומרי הרוטב, ומביאים לרתיחה.
מסדרים את הפלפלים בתוך הרוטב, יוצקים מהרוטב לתוך הפלפלים, ומבשלים עם מכסה על אש בינונית-נמוכה למשך 25 דקות.
מורידים את המכסה ומבשלים עוד כ-5 דקות, עד שהרוטב מצטמצם.
מדי פעם יוצקים מהרוטב לתוך הפלפלים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0