מחממים סיר רחב, כאשר הסיר חם, מוסיפים 2 כפות שמן זית, שום ומטגנים עד להזהבה קלה.
שלב 2
10 דקות
מוסיפים את העגבניות, הרסק, מתבלים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
במידה וחסרים נוזלים ברוטב העגבניות ניתן להוסיף כחצי כוס מים, הרוטב צריך להיות מעט דליל כי הוא מצטמצם בתנור.
שלב 3
0 דקות
מבשלים את האורז עם כוס מים אחת (חצי מכמות המים הרגילה) ומצננים, מוסיפים לאורז את כל חומרי המילוי ומערבבים למסה אחידה.
שלב 4
0 דקות
ממלאים כל פלפל במילוי שהכנו וסוגרים עם החלק של הפלפל שחתכנו (מכסה הפלפל).
שלב 5
0 דקות
מסדרים את כל הפלפלים בסיר מתאים לתנור, בו הכנו את רוטב העגבניות. חשוב שהפלפלים יהיו צמודים אחד לשני. מכסים בנייר כסף.
שלב 6
60 דקות
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כשעה, עד אשר הפלפלים מתרככים.
שלב 7
20 דקות
אחרי שעה מסירים את נייר הכסף ומשחימים כ-20 דקות נוספות.
שלב 1
מתוך
7
מחממים סיר רחב, כאשר הסיר חם, מוסיפים 2 כפות שמן זית, שום ומטגנים עד להזהבה קלה.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את העגבניות, הרסק, מתבלים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
במידה וחסרים נוזלים ברוטב העגבניות ניתן להוסיף כחצי כוס מים, הרוטב צריך להיות מעט דליל כי הוא מצטמצם בתנור.
שלב 3
מתוך
7
מבשלים את האורז עם כוס מים אחת (חצי מכמות המים הרגילה) ומצננים, מוסיפים לאורז את כל חומרי המילוי ומערבבים למסה אחידה.
שלב 4
מתוך
7
ממלאים כל פלפל במילוי שהכנו וסוגרים עם החלק של הפלפל שחתכנו (מכסה הפלפל).
שלב 5
מתוך
7
מסדרים את כל הפלפלים בסיר מתאים לתנור, בו הכנו את רוטב העגבניות. חשוב שהפלפלים יהיו צמודים אחד לשני. מכסים בנייר כסף.
שלב 6
מתוך
7
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כשעה, עד אשר הפלפלים מתרככים.
שלב 7
מתוך
7
אחרי שעה מסירים את נייר הכסף ומשחימים כ-20 דקות נוספות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0