המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר רחב, כאשר הסיר חם, מוסיפים 2 כפות שמן זית, שום ומטגנים עד להזהבה קלה.
מוסיפים את העגבניות, הרסק, מתבלים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות. במידה וחסרים נוזלים ברוטב העגבניות ניתן להוסיף כחצי כוס מים, הרוטב צריך להיות מעט דליל כי הוא מצטמצם בתנור.
מבשלים את האורז עם כוס מים אחת (חצי מכמות המים הרגילה) ומצננים, מוסיפים לאורז את כל חומרי המילוי ומערבבים למסה אחידה.
ממלאים כל פלפל במילוי שהכנו וסוגרים עם החלק של הפלפל שחתכנו (מכסה הפלפל).
מסדרים את כל הפלפלים בסיר מתאים לתנור, בו הכנו את רוטב העגבניות. חשוב שהפלפלים יהיו צמודים אחד לשני. מכסים בנייר כסף.
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כשעה, עד אשר הפלפלים מתרככים.
אחרי שעה מסירים את נייר הכסף ומשחימים כ-20 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0