המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את הפלפלים ומורדים את הראש שלהם (לא זורקים).
בתוך סיר גדול ועמוק שופכים קצת שמן. מכינים בקערה את הבשר הטחון עם כל התבלינים והאורז וממלאים את הפלפלים ברבע כמות של הבשר לכל פלפל.
מסדרים בסיר יפה.
מכינים את הרוטב: מים עם הרסק והתבלינים.
מבשלים עד שמוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0