המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הפלפלים ומורדים את הראש שלהם (לא זורקים).
בתוך סיר גדול ועמוק שופכים קצת שמן. מכינים בקערה את הבשר הטחון עם כל התבלינים והאורז וממלאים את הפלפלים ברבע כמות של הבשר לכל פלפל.
מסדרים בסיר יפה.
מכינים את הרוטב: מים עם הרסק והתבלינים.
מבשלים עד שמוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0