המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרוקנים את הפלפלים מגרעינים ומקפידים לשמור על שלמות הדפנות.
בקערה מערבבים את הכרוב והסלרי הקצוצים וממלאים את הפלפלים. רצוי לדחוס בזהירות כי הכרוב מצטמק בתהליך הכבישה.
מכינים את התחמיץ: מערבבים מים, מלח וחומץ לפי היחס המופיע במצרכים. מוסיפים לצינצנת עד מחצית הגובה. מכניסים את הפלפלים הממולאים ושומרים שלא יתהפכו. רצוי לצופף! בין הפילפלים מכניסים שיני שום ושמיר.
מניחים מעל הכל עלי גפן לכסוי או עלה גדול של כרוב ואוטמים.
אחרי יום רצוי לטעום את מידת המליחות ולתקן על פי הצורך. להעמיד על השיש באור יום ולהמתין בסבלנות...
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0