המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בקערה קטנה את כל חומרי המילוי.
לבישול למלא סיר עד 1/2 גובה במים.
להוסיף למים רסק עגבניות, שמן ותבלינים ולערבב את הרוטב.
למלא באורז כל פלפל עד 3/4 גובה.
להכניס לסיר את הפלפלים, כך שיהיו צמודים אחד לשני.
בעזרת כף לקחת מהרוטב שבתוך הסיר ולשפוך על האורז שבתוך הפלפל.
להביא לידי רתיחה, לכסות ולבשל על אש קטנה כ-50 דקות. להגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0