בינתיים מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל כ-6 דקות עד שהוא מזהיב והופך שקוף. מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות עוד דקה או שתיים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הגזר, לאחריו את העגבניות ומבשלים על אש קטנה כ- 10 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את רסק העגבניות וכוס וחצי מים, וממשיכים לבשל על אש בינונית. מוסיפים תיבול: פפריקה, מלח, פלפל, צ'ילי גרוס וטיפה סוכר אם צריך.
שלב 5
0 דקות
מכינים את הפלפלים: מערבבים את כל חומרי המילוי לקבלת עיסה אחידה. ממלאים את הפלפלים בעיסה ומסדרים בצפיפות בסיר מתאים בתוך הרוטב. אם יש צורך מוסיפים מים עד שהם מגיעים לגובה שלושת רבעי הפלפלים.
שלב 6
0 דקות
מבשלים על אש נמוכה כ-50 דקות. אם מפלס הנוזלים יורד משמעותית, אפשר להוסיף מעט מים תוך כדי בישול.
שלב 1
מתוך
6
מפשירים את הטחון מן הצומח כ-20 דקות.
שלב 2
מתוך
6
בינתיים מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל כ-6 דקות עד שהוא מזהיב והופך שקוף. מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות עוד דקה או שתיים.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את הגזר, לאחריו את העגבניות ומבשלים על אש קטנה כ- 10 דקות.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את רסק העגבניות וכוס וחצי מים, וממשיכים לבשל על אש בינונית. מוסיפים תיבול: פפריקה, מלח, פלפל, צ'ילי גרוס וטיפה סוכר אם צריך.
שלב 5
מתוך
6
מכינים את הפלפלים: מערבבים את כל חומרי המילוי לקבלת עיסה אחידה. ממלאים את הפלפלים בעיסה ומסדרים בצפיפות בסיר מתאים בתוך הרוטב. אם יש צורך מוסיפים מים עד שהם מגיעים לגובה שלושת רבעי הפלפלים.
שלב 6
מתוך
6
מבשלים על אש נמוכה כ-50 דקות. אם מפלס הנוזלים יורד משמעותית, אפשר להוסיף מעט מים תוך כדי בישול.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1