המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שופכים כוס אורז לקערה, מוסיפים 1.5 כוסות מים רותחים (300 מ"ל) ומשרים למשך 10 דק' (לא מסננים).
חותכים את החלק העליון של הפלפלים, מנקים את הגרעינים ומחוררים את חלקו התחתון של הפלפל על מזלג מספר פעמים.
מוסיפים לקערה עם האורז את הבשר ואת התיבול ומערבבים.
ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר (2/3 גובה) ומכניסים לסירבשכבה אחת (לא פלפל על פלפל).
מערבבים בכלי נפרד את רסק העגבניות עם 5 כוסות מים ויוצקים על הפלפלים ומסביבם. מביאים לרתיחה ואז ממשיכים לבשל על אש בינונית כשעה וחצי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0