המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפלפלים למילוי: מוציאים את הגרעינים ושומרים את "המכסה" בצד.
מחממים במחבת עמוקה שמן זית.
מטגנים בצל קצוץ ושום עד הזהבה.
מוסיפים את הבשר, מפוררים אותו תוך כדי טיגון ומצננים את התערובת.
מערבבים בקערה את האורז, הפטרוזיליה, החמוציות ותערובת הבשר.
ממלאים את הפלפלים עד 3/4 הגובה ומסדרים בסיר.
מכינים בקערה את הרוטב : מערבבים את רוטב העגבניות והמים ומוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.
ממלאים את הפלפלים בעזרת מצקת עם הרוטב ומכסים אותו.
שופכים את יתרת הרוטב לסיר עד כ 3/4 מגובה הפלפלים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה עם מכסה סגור כ- 40 דקות.
בתום הבישול, ניתן להכניס את הסיר לעשר דקות לגריל לתנור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0