המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
רוחצים את הפלפלים הצבעוניים, מייבשים וקולים בתבנית (בתנור או בטוסטר אובן) בחום גבוה.
מקררים ומסירים את הקליפה.
פורסים כל פלפל לארבע פרוסות ומניחים בקערה (רצוי בעלת מכסה תואם).
מכינים בצנצנת רוטב מכל שאר המרכיבים ומנערים היטב.
בוזקים על הפלפלים ומגישים לאחר יום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0