המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים את הפלפלים על האש או בגריל בתנור עד להשחמת הקליפה.
מכניסים לשקית ניילון וסוגרים, מניחים 15 דקות להתרככות הקליפה.
מקלפים את הקליפה, חוצים ומסלקים את הגרעינים.
חותכים לרצועות רחבות או משאירים כחצאים ומעבירים לתבנית נמוכה.
מערבבים בקערה שניה את החומץ, השמן, המים והסוכר. מוסיפים את השום, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, יוצקים על הפלפלים. אם כמות הנוזלים אינה מספקת לכיסוי מוסיפים בהתאם לפי התערובת הבסיסית.
מכסים, ומשהים במקרר ליום לפחות לספיגת טעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0