המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הראש של הפלפל ומכניסים חצי מכמות הבשר לפלפל.
שמים על הבשר תירס וטונה ומעל את יתרת הבשר.
סוגרים את מכסה הפלפל.
מבשלים ברוטב עגבניות כ- 60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0