המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את פתיתי הקוסקוס הישראלי לפי ההוראות שעל האריזה אך רק עם מחצית מכמות המים הרשומה.
מפוררים את פתיתי הקוסקוס במזלג ומוסיפים את עשבי התיבול, הבצל המטוגן ובשר הבקר הטחון.
מתבלים במרק תיבול עוף, מלח ופלפל שחור גרוס וממלאים את הפלפלים.
שמים בסיר את כל מרכיבי הרוטב פרט למים, מעמידים את הפלפלים הממולאים בסיר, אחד ליד השני בצפיפות, כאשר הפתח שדרכו הכנסנו את המלית מופנה כלפי מעלה.
מאדים כ-10 דקות, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה 60 דקות.
מחממים תנור לחום בינוני (190 מעלות). מעבירים את הפלפלים לתבנית אפייה, יוצקים מעל את הרוטב ואופים עד שהפלפלים משחימים.
מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0