לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 9 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפתיתים לפי ההוראות שעל גב האריזה, אך רק עם מחצית מכמות המים הרשומה.
מפוררים אותם במזלג ומוסיפים את עשבי התיבול, הבצל המטוגן והעדשים.
מתבלים במרק תיבול עוף, מלח ופלפל שחור גרוס וממלאים את הפלפלים.
שמים בסיר את רוטב הפרפקטו. מעמידים את הפלפלים הממולאים בסיר, אחד ליד השני בצפיפות, כאשר הפתח שדרכו הכנסנו את המלית מופנה כלפי מעלה.
מאדים כ-10 דקות, מוסיפים את המים והתבלינים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה כ-60 דקות.
בינתיים מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
מעבירים את הפלפלים לתנור ואופים עד שהפלפלים משחימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0