המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב היטב את כל החומרים לתערובת אחידה.
בסיר שטוח גדול או בסוטג' גדול לטגן את חומרי הרוטב.ולכבות את האש.
לחתוך את ראש הגמבה ולמלאות עד גובה שלושת רבעי הגמבה לשים בסיר אחד ליד השני לפזר מעל 4 כוסות מים לבשל על אש גבוהה כ 15 דקות ולהעביר לאש נמוכה לכשעה.
אפשר לשים פרוסות בטטה עבות מלמעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0