המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסירים את הכובעים מהפלפלים ומנקים אותם.
מכינים מלית: מזהיבים בצל בשמן מוסיפים אורז עד שהוא נהיה לבן. מוסיפים בשר ומטגנים 5 דקות תוך כדי פירור הבשר במזלג.
מוסיפים עגבנייה מגורדת פפריקה מלח פלפל קנמון מערבבים למלית אחידה. מורידים מהאש.
מכינים רוטב: יוצקים לסיר רחב ונמוך כוס מים, מוסיפים רסק עגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים שיני שום, מלח, פלפ וקנמון ומערבבים.
ממלאים עד 4\3 מנפח הפלפל, מסדרים בסיר עם הרוטב מטפטפים מעט מהרוטב על המלית ומביאים לרתיחה.
מכסים ומנמיכים את האש, מבשלים כ-60 דקות עד שהאורז מוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0