מערבבים היטב בקערה את הבשר עם תיבול מרק הבצל והפטרוזיליה.
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן במחבת גדולה ושטוחה ומטגנים את הבצל, על אש בינונית, עד שמזהיב. מערבבים מדי פעם.
שלב 3
2 דקות
מוסיפים שום ופלפל חריף ומטגנים עוד 2 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הבשר ובעזרת מזלג עץ מפוררים ומטגנים עד שהצבע משתנה והבשר מתפורר.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את קוביות הגזר, התבלינים והיין, מערבבים ומבשלים עד שהיין מצטמצם.
שלב 6
30 דקות
יוצקים את רוטב העגבניות והעגבניות המרוסקות, מערבבים, מתבלים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה, בסיר מכוסה, כ-30 דקות. מערבבים מפעם לפעם.
שלב 7
0 דקות
בזמן שהרוטב מתבשל, מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם כף שמן זית, ושומרים חם.
שלב 8
0 דקות
יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים.
שלב 1
מתוך
8
מערבבים היטב בקערה את הבשר עם תיבול מרק הבצל והפטרוזיליה.
שלב 2
מתוך
8
מחממים שמן במחבת גדולה ושטוחה ומטגנים את הבצל, על אש בינונית, עד שמזהיב. מערבבים מדי פעם.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים שום ופלפל חריף ומטגנים עוד 2 דקות.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים את הבשר ובעזרת מזלג עץ מפוררים ומטגנים עד שהצבע משתנה והבשר מתפורר.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים את קוביות הגזר, התבלינים והיין, מערבבים ומבשלים עד שהיין מצטמצם.
שלב 6
מתוך
8
יוצקים את רוטב העגבניות והעגבניות המרוסקות, מערבבים, מתבלים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה, בסיר מכוסה, כ-30 דקות. מערבבים מפעם לפעם.
שלב 7
מתוך
8
בזמן שהרוטב מתבשל, מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם כף שמן זית, ושומרים חם.
שלב 8
מתוך
8
יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0