המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה עפ"י ההוראות בגב האריזה.
מחממים את החמאה במחבת.
מוסיפים את קוביות הסלמון ומטגנים עד להשחמה קלה.
מוסיפים שמנת לבישול, תבלינים ומלח ופלפל לפי הטעם, ומחממים עד לרתיחה.
מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0